Palvelut

Palveluihimme lukeutuvat kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelut, tukihenkilötoiminta sekä virtuaalihoiva. Palveluidemme kautta kuljemme asiakkaidemme mukana eri elämänvaiheissa tehden heidän arjestaan sujuvampaa.

Virtuaalihoiva

Virtuaalihoiva tuo kotihoidon palvelut asiakkaan kotiin helposti etäyhteyttä hyödyntäen. Virtuaalihoivassa hoitaja, asiakas ja asiakkaan omaiset ovat yhteydessä videopuheluiden kautta. Videopuheluiden päätelaitteena voi toimia niin tietokone, tabletti kuin älypuhelinkin. Palvelu toteutetaan SuvantoCare-sovelluksen avulla. Voit lukea sovelluksesta lisää SuvantoCaren sivuilla osoitteessa www.suvantocare.fi.

Yksittäiseen videonpuheluun voi osallistua kerralla sekä asiakas, omainen että hoitaja. Yksittäisen puhelun kesto hoitajan kanssa on noin 5-20 minuuttia. Omaiset voivat soittaa videopuheluita asiakkaalle myös itsenäisesti.

Virtuaalihoivassa asiakasta ja omaisia palvelee aina ammattitaitoinen sairaanhoitaja. Sama tuttu hoitaja kulkee mukana ja on tukena asiakkaan eri elämäntilanteissa. Palvelu käynnistyy yhdessä laadittavan palvelusuunnitelmaan rakentamisella, johon palvelun toteuttaminen pohjautuu jatkossa. Tarjoamme virtuaalihoivaa niin yksityisille asiakkaille, kunnille kuin yrityksillekin.

 Kysy lisää! Kerromme mielellämme virtuaalihoivasta tarkemmin.

Kotihoito

Kotihoidon palveluilla tuemme arjesta selviytymistä asiakkaan kotona silloin, kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt. Laadukkaiden ja luotettavien palveluidemme avulla asiakkaan itsenäinen elämä voi jatkua kotona mahdollisimman pitkään.

Kotihoidon palveluihin sisältyy kotisairaanhoidon palvelut, joihin lukeutuvat sairaanhoitajan käynnit, näytteenotto (mm. verikokeet, pistokset, haavahoidot), verenpaineen ja verensokerin mittaus sekä yleinen asiakkaan voinnin seuranta.

Tuemme asiakasta myös päivittäisissä toimissa kotona. Autamme ruokailussa, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisessa, pukeutumisessa, ulkoilussa ja asioinnissa. Tarjoamme myös siivousapua sekä lastenhoitoapua lapsiperheille. Kotihoitomme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiakaskuntaamme lukeutuvat ikäihmiset, lapsiperheet, pitkäaikaissairaat ja kaikki, joiden toimintakyky on hetkellisesti tai pysyvästi alentunut. Meille on tärkeää kohdata jokainen asiakkaamme kiireettömästi ja palvella heitä yksilöllisesti. Kotihoidossa asiakasta palvelee aina sama tuttu ammattitaitoinen sairaanhoitaja, joka tekee tiiviisti yhteistyötä myös asiakkaan omaisten kanssa.

Tukipalvelut

Tarvitsetko sinä tai läheisesi tukea vaikeassa elämäntilanteessa? Me autamme. Tukihenkilötoiminnalla tuemme ja kannustamme asiakkaitamme haastavissa elämäntilanteissa. Tukemisen muotoja voivat olla asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan kuunteleminen ja keskustelu, yhdessä harrastaminen ja puuhailu sekä käytännön asioissa avustaminen. 

Tarjoamme tukihenkilötoimintaa myös lapsiperheille, silloin kun vanhemman tai vanhempien jaksaminen on koetuksella. Tukihenkilötoimintamme on aina ehdottoman luottamuksellista.

Tukihenkilötoimintaan voidaan yhdistää myös hevosavusteinen toiminta. Muita tukipalveluitamme ovat henkilökohtaisen avustajan palvelut, joissa tuemme asiakkaan selviytymistä ja itsenäistä elämää arjessa. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tukipalveluita, kuten omaishoitajien lomittamista.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tukipalveluistamme lisää!

Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää!
Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin ja voimme sopia myös tutustumiskäynnin.